Mijn verhaal 

Hi, wat leuk dat je de tijd neemt om wat meer over mij te lezen! Wie ben ik? Wat zijn in de loop van de jaren mijn drijfveren geweest om mij te professionaliseren op het gebied van online marketing? En hoe ben ik op het pad beland om te gaan starten als freelancer? 
Je leest het in mijn verhaal.WIE IS NAOMI?

Ik ben Naomi, 36 jaar oud en woon in Culemborg. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met online marketing bij verschillende organisaties, onder meer bij: NeVaP, Multi Corporation, MargrietHilde, Gispen en Royal Ahrend. Naast mijn passie voor online marketing houd ik me in het dagelijkse leven graag bezig met koken, lezen, schrijven en grafische vormgeving. Om mijn bevlogenheid en creativiteit nóg meer in te kunnen zetten, besloot ik in maart 2019 mijn hart te volgen. Ik koos voor het zelfstandig ondernemerschap en ging aan de slag met het creëren van mijn logo en website. Op 1 mei 2019 was het dan zover. Het lanceren van mijn zelfontworpen website!


MIJN DRIVE

Wat is er nou leuker dan een doelgroep te ‘verleiden' om op die leuke foto of online campagne te klikken? Om ervoor te zorgen dat een bedrijf of merk op social media in de schijnwerpers staat? Of om de online vindbaarheid van een merk of organisatie op Google te vergroten? 

Van het bedenken van sprekende online marketing campagnes en pakkende slogans tot het overdragen van een effectieve boodschap aan de doelgroep. Ik vind het elke keer weer ontzettend uitdagend om die strategie uit te denken én uit te voeren. Juist de veelzijdigheid van het online marketing vak spreekt mij zo aan. Iedere dag is anders! Iedere klant is anders. Iedere campagne is anders. Iedere online marketingstrategie is anders. Het online marketing vak zal mij nooit vervelen. Sterker nog, ik krijg er juist heel veel energie van.

Ik ga voor mijn opdrachtgevers door het vuur. Pas als zij tevreden zijn, ben ik dat ook. Ik ga altijd voor het beste eindresultaat. Voor mij is ´the job done, when it´s completed.´ Nooit eerder dan dat!


MIJN ACHTERGROND

Na een opleiding tot secretaresse en managementassistente ben ik direct vanuit de schoolbanken gaan werken als directiesecretaresse. Jaren later gaf een werkgever mij dé kans mij te specialiseren op het gebied van marketing en communicatie. Er ging een wereld voor mij open! Ik ben altijd zeer leergierig geweest en ik houd ervan mezelf te blijven ontwikkelen. Dus heb ik ook op eigen initiatief en kosten de opleidingen: NIMA Communicatie A, Projectmanagement bij Laudius, Business Marketing aan de Open Universiteit, Online Marketing bij Google, Inbound Marketing bij HubSpot Academy, Digital Marketing bij Techonomy Education, Brand Management bij London Business School, Leadership and Management bij Harvard University en Digital Marketing aan de University of Oxford, gevolgd en succesvol afgerond.

Mijn hart ligt écht bij online marketing en dan met name de inzet van social media. Ik volg alle online marketing ontwikkelingen en trends op de voet. Daarbij ben ik, naast mijn werk als freelance / ad interim online marketing professional, ook actief als gast auteur en schrijf ik regelmatig blogs over diverse online marketing topics voor Emerce en LinkedIn. Tijdens mijn jaren in loondienst wilde ik het liefst álles doen: van online campagnes tot online leadgeneratie, van het visuele creatieve stuk tot online vindbaarheid zoals SEO. Nu kan ik mijn ei kwijt voor mijn eigen opdrachtgevers en heb ik inmiddels voor NavExperts, FashionExperts, Favorite Gifts, Van Helden Relatiegeschenken Nederland, Van Helden Relatiegeschenken België, Van Heijster Relatiegeschenken, Xylem Inc. (Global), Enexis Holding / Enexis Groep, KPMG Sofy Suite (onderdeel van KPMG Global), KPMG Nederland, Verizon (Global) en aangesloten merken waaronder o.a. Movildata en Verizon Connect (International) gewerkt.


Het zelfstandig ondernemerschap voelt voor mij dan ook nog steeds als dé juiste stap, op het juiste moment!