online branding & strategie

Wie ben jij? Waarom bestaat jouw merk? Wat maakt jouw merk uniek en anders dan je concurrenten? Mijn doel is om samen met jouw organisatie te bepalen wat jouw echte identiteit is en vervolgens een positionering in te nemen in het brein van jouw doelgroep. Door middel van een sterke online branding kan jij ervoor zorgen dat je doelgroep een positieve houding aanneemt tegenover jouw merk. Uiteindelijk wil je met je marketing klanten vinden en activeren. Met sterke online branding maak je trouwe, loyale klanten en medewerkers, die uiteindelijk kunnen uitgroeien tot ambassadeurs. Ik ben graag jouw sparringspartner als het gaat om het visueel vormgeven, bepalen, vastleggen én naleven van jouw online branding!  

Naomi Online Marketing online branding image

neem contact op

Laat mij je helpen met het in kaart brengen van jouw online branding & strategie. Vertel mij jouw ambities. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal!