website content management

Content management van jouw website kan op allerlei manieren en is vaak altijd maatwerk. Het kan gaan van het schrijven en plaatsen van een paar maandelijkse blogposts tot de complete regie. Van uitvoering tot het creëren van design voor jouw online content op jouw (evt. meertalige) website. Guess what? Ik doe het allemaal graag voor jou! In onderling overleg bepaal ik altijd met jou de content agenda, onderwerpen, tone of voice, eventuele doorplaatsing naar social media kanalen én zorg ik ervoor dat jij voortdurend online in beeld blijft met professionele online content. Zowel visuele als inhoudelijke content. Ik creëer het allemaal. Content dat jouw doelgroep aanspreekt. Content dat jouw doelgroep wil lezen. Content dat jouw doelgroep inspireert!

Naomi Online Marketing website content image

vragen?

Wil je meer weten over mijn diensten op het gebied van website content management? Stel je vragen dan gerust. Ik sta je graag te woord!